Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kite

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13816422010

WhatsApp : +8613816422010

Free call

Κοίλο μετριασμένο γυαλί 20 προκατασκευασμένη HC καφετερία εμπορευματοκιβωτίων

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 - 3 σύνολα Τιμή : negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Σφράγιση εμπορευματοκιβωτίων, και ναυτιλία ως τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο για τη μεταφορά. Χρόνος παράδοσης : 10-15 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς : 10 σύνολο/σύνολα το μήνα
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ Μάρκα: SHIYI
Αριθμό μοντέλου: S-07-10

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Μεταφορικό κιβώτιο καφετεριών Εφαρμογή: λεωφόρος καφέ, κατάστημα ξενοδοχείων、
Τύπος προϊόντων: Σπίτια εμπορευματοκιβωτίων Ύφος σχεδίου: Σκανδιναβικά
Πάτωμα: PVC/Wood πλαστική επιτροπή Τοίχος: Υλικό θερμικής μόνωσης
Παράθυρο: Κοίλο μετριασμένο γυαλί Πρότυπα τάσης: Προσαρμόστε από τα τοπικά πρότυπα τάσης
Κύκλος παραγωγής: 30 ημέρες για 1-5 μονάδες
Υψηλό φως:

20 προκατασκευασμένη HC καφετερία εμπορευματοκιβωτίων

,

επίπεδο σπίτι εμπορευματοκιβωτίων πακέτων 20 HC

,

Σκανδιναβική προκατασκευασμένη καφετερία εμπορευματοκιβωτίων 20HC

Περιγραφή προϊόντων

Όνομα προϊόντων: Νέα προκατασκευασμένη HC καφετερία εμπορευματοκιβωτίων 20 φτηνή στην Κίνα εξελικτική

 

Το νέο και πρακτικό κατάστημα εμπορευματοκιβωτίων, με το κινητό σχέδιο, η κατάλληλη εγκατάσταση και η υψηλή δομική σταθερότητα, είναι κατάλληλα για την κατασκευή βάσει των διάφορων γεωλογικών όρων.

Προδιαγραφές

 

 

20HC Διαστάσεις ΚΚ FT
Externel Μήκος 6058 20
Πλάτος 2438 8
Ύψος 2896 9.5
Ανοικτός εσωτερικός Μήκος 5800 19
Πλάτος 4400 14.4
Ύψος 2600 8.5
  SQ.M
Συνολική έκταση 20
Περιοχή χρήσης 15
 
  Τ Λίβρες
Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 22 48016
Καθαρό βάρος 4.6 11041

 

 

 

Υλική περιγραφή

 

1. Είναι αδιάβροχη, moisture-proof, απόδειξη εντόμων και αντιδιαβρωτικό όλα τα υλικά είναι υλικά προστασίας του περιβάλλοντος, και δεν παράγουν οποιοδήποτε τοξικό αέριο το σχέδιο θερμικής μόνωσης είναι ισχυρό η δομή πλαισίων χάλυβα έχει την καλή σεισμική εκτέλεση 95% των υλικών μπορεί να φθάσει στην εκτίμηση πυρκαγιάς B1 όμορφο και νέο σχέδιο,

 

2. Ο πίνακας μαλλιού βράχου χρησιμοποιείται ευρέως ως κύριο υλικό μόνωσης. Αποτελείται από την επικονίαση του κονιάματος, ενίσχυση πλέγματος ίνας υάλου, διακοσμητικό κονίαμα που αντιμετωπίζει το στρώμα ή το επίστρωμα, τα οποία συνδέονται και καθορίζονται με την καρίνα χάλυβα με τη διαδικασία καρφώματος, και το στρώμα επιφάνειας είναι στρωμένο με τη διακοσμητική επιτροπή.

 

3.Double η κοίλη πόρτα γυαλιού στρώματος, με την καλή μόνωση θερμότητας και την υγιή επίδραση μόνωσης, όμορφος και εφαρμόσιμος, μπορεί να μειώσει το βάρος των κτηρίων. Αποτελείται από δύο (ή τρία) κομμάτια του γυαλιού. Το φύλλο γυαλιού συνδέεται με το πλαίσιο κραμάτων αργιλίου που περιέχει desiccant με τον υψηλής αντοχής και υψηλό σύνθετο σύνδεσμο συμπίεσης αέρα για γυαλί να κάνει το υψηλής απόδοσης υγιές της μόνωσης και μόνωσης θερμότητας. Το μονώνοντας γυαλί έχει τον ανώτερο πολλών ιδιοτήτων στο συνηθισμένο γυαλί διπλός-στρώματος, έτσι έχει αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο.

 

 

Χαρακτηριστικά του μεταφορικού κιβωτίου καφετεριών

 

Κοίλο μετριασμένο γυαλί 20 προκατασκευασμένη HC καφετερία εμπορευματοκιβωτίων 0

 

 Η εσωτερική διακόσμηση έχει μια ισχυρή αίσθηση της βιομηχανίας. Οι σωλήνες μετάλλων, οι πίνακες, οι καρέκλες και οι τοπ ακτίνες ταιριάζουν με το ύφος του εμπορευματοκιβωτίου. Έτσι η χρήση των καλών υλικών μόνωσης, έτσι ώστε η εσωτερική θέρμανση το χειμώνα δεν θα χάσει πάρα πολύ γρήγορα. Η δομή εμπορευματοκιβωτίων έχει την υψηλή σταθερότητα και τη γρήγορη κατασκευή. Το εσωτερικό διάστημα είναι χωρισμένο ελαστικά, και η εμφάνιση είναι πλούσια και διαφορετική.

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Καθιερωμένη το 2013, η Σαγκάη SHIYI είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής εμπορευματοκιβωτίων, που προσφέρει τα προσαρμοσμένα προϊόντα όπως τα ειδικά μεταφορικά κιβώτια, τα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης και τα εμπορικά εμπορευματοκιβώτια, κ.λπ. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην περιοχή Baoshan, τη Σαγκάη και μόνο 3km μακρυά από τη ναυτιλία της αποβάθρας. Στα προηγούμενα 4 έτη, έχουμε παράσχει τις συνεχείς υπηρεσίες στις διάφορες επιχειρήσεις και τα προσφερθε'ντα προσαρμοσμένα εμπορευματοκιβώτια για πολλά γνωστά εμπορικά σήματα όπως η Nike, Buick, Chevrolet, τα γκαράζ Morris, κ.λπ. Παραδίδουμε πάντα την αξία επιχείρησής μας «τιμιότητας, καινοτομίας και επικοινωνίας». Σαν το μέγιστο προτέρημά μας, το προσωπικό μας είναι όλα νέο, ενεργητικό και φιλόδοξο. Αυτός ο νεαρός αγκαλιάζει μια σειρά των τεχνικών γνώσεων και αφιερώνει στην υπέρβαση της ικανοποίησης του πελάτη.

Κοίλο μετριασμένο γυαλί 20 προκατασκευασμένη HC καφετερία εμπορευματοκιβωτίων 1

FAQ

1. Q: Είναι η Σαγκάη Shiyi ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;

Α: Η Σαγκάη Shiyi είναι μια κατοικία εμπορευματοκιβωτίων, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Baoshan, Σαγκάη. Η Σαγκάη Shiyi αφιερώνεται για να κατασκευάσει και να ανακαινίσει το σπίτι εμπορευματοκιβωτίων από το 2013. Το εργαστήριο της Σαγκάη Shiyi είναι προσιτό σε το καθένα για το σκοπό επίσκεψης.

 

2. Q: Πώς μπορώ να πάρω μια αναφορά του προγράμματος;

Α: Εάν έχετε το σχέδιό σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια αναφορά σύμφωνα με το σχέδιό σας. Εάν δεν έχετε οποιοδήποτε σχέδιο, οι σχεδιαστές μας θα σας βοηθήσουν.

 

3. Q: Το σύστημα ηλεκτρικής δύναμης λειτουργεί στη χώρα μου;

Α: Τα συστήματα ηλεκτρικής δύναμης μας είναι τυποποιημένα στις ΗΠΑ, το Au και την ΕΕ.

 

4. Q: Πώς να εγκαταστήσει τα εμπορευματοκιβώτια;

Α: Σας στείλαμε μια οδηγία εγκαταστάσεων και ένα βίντεο. Εάν χρειάζεστε ακόμα τη βοήθεια, μπορούμε να παρέχουμε την επιτόπια υπηρεσία. Εντούτοις, οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε πρόσθετες αμοιβές μπορούν ισχύων.

 

5. Q: Πώς εξασφαλίζετε την ποιότητα των προϊόντων;

Α: Πιστεύουμε τόσο η καλή ποιότητα καθιερώνει την ικανότητα υποστήριξης. Κάθε προϊόν που κατασκευάζεται από το εργοστάσιό μας έχει περάσει από τις περιεκτικές και περίπλοκες εξεταστικές διαδικασίες να εξασφαλίσει 100% που είναι κατάλληλο πρίν παραδίδει.

 

6. Q: Πόσο περίπου ο κύριος χρόνος σας για την παραγωγή;

Α: Ένα κανονικό σπίτι εμπορευματοκιβωτίων διαρκεί συνήθως τουλάχιστον 35 ημέρες που κατασκευάζονται. Ένα σπίτι εμπορευματοκιβωτίων πολυτέλειας διαρκεί 10-15 ημέρες περισσότερο από την κανονική.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

ops1@shshiyisy.com
+8613361890389
13361890389